Over ons

Woning- en projectstoffering

CVD Stoffering

CVD Stoffering is een jong en dynamisch bedrijf dat sinds 1999 gespecialiseerd in het stofferen van woningen en projecten. CVD Stoffering staat garant voor professionaliteit en kwaliteit. In combinatie met onze jarenlange ervaring en deskundigheid op het gebied van stofferingen, kunnen wij onze klanten voorzien van een breed dienstenpakket. Of het nu gaat om het stofferen van woningen, het egaliseren van vloeren, verzorgen van gordijnen en lamellen, vloerreparatie enzovoorts, wij doen het allemaal. Wij werken uitsluitend met de beste merken en worden technisch ondersteund door Eurocol. U als klant heeft daarom de keuze uit een breed assortiment hoge kwaliteit zachte en harde vloeren.

CVD Stoffering hanteert een vaste, klantvriendelijke werkwijze. Zo bespreken wij, in samenspraak met de klant, bij ieder project allereerst de klantspecifieke wensen. De daarop volgende werkzaamheden worden vervolgens door onze vaste, goed opgeleide en ervaren medewerkers uitgevoerd. Hierdoor kunnen we bij ieder project weer topprestaties leveren, waarbij klanttevredenheid en kwaliteit het uitgangspunt vormen.

Wij zijn daarnaast operatief door heel Nederland. Onze particuliere en zakelijke klanten beslaan inmiddels heel Nederland.


Onze missie is het leveren van een breed en compleet dienstenpakket op het gebied van stofferingen en aanvullende werkzaamheden. Of het nu gaat om het tapijt van een slaapkamer of de complete stoffering van een kantoor, CVD Stoffering verzorgt voor zowel particulier als bedrijf alle wensen op het gebied van stofferingen.


Advies op maat

CVD Stoffering adviseert zijn klanten bij het zoeken naar de juiste stofferingsoplossing. Onze ervaren en vakkundige medewerkers vertalen uw wensen naar een persoonlijk advies op maat. Stofferen blijft immers maatwerk.