Diensten

Laminaat vloeren leggen

Ons dienstenpakket

CVD Stoffering voorziet zijn klanten van een breed dienstenpakket. U bent bij ons op het juiste adres voor onder meer harde vloeren, zachte vloeren, vloerreparaties, vloeronderhoud, vloeregalisatie en het slopen van vloeren. Onze werkwijze kenmerkt zich als persoonlijk en vakbekwaam. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring op het gebied van stofferingen en kunnen u voorzien van een deskundig advies.

Zoals gezegd biedt CVD Stoffering een breed dienstenpakket. Bijna alle voorkomende harde en zachte vloeren, van laminaat en tapijt tot linoleum en marmoleum vloeren, kunnen wij voor u verzorgen. Hierbij wordt gewerkt met de beste, kwalitatief hoogwaardige producten.


CVD Stoffering

Harde vloeren

CVD Stoffering verzorgt uw woning of project van uiteenlopende harde vloeren. Wij leggen onder andere laminaat, marmoleum, PVC en lamelparket vloeren. Onze medewerkers starten hierbij met een aantal voorwerkzaamheden, zoals bijvoorbeeld het egaliseren en opmeten van de vloer. Zo bent u verzekerd van een mooie, strakke vloer alvorens deze wordt ingelegd. Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van harde vloeren. Wat dacht u van een PVC tegelvloer of een sfeervolle laminaat vloer.


Zachte vloeren

Wij leveren en leggen verschillende soorten zachte vloeren. Hierbij kunt u denken aan tapijt, naaltvilt, korrelmattenen en tapijttegels. Indien gewenst en afhankelijk van de situatie werken we hierbij met verschillende soorten ondervloeren. Zachte vloeren hebben een geluidsdempende werking en dragen bij aan een sfeervolle uitstraling van uw ruimte. Onze medewerkers vertellen u graag over de mogelijkheden en vertalen uw wensen in een aansprekende stoffering.


Overige stofferingen

Naast het leggen van harde en zachte vloeren kunt u bij ons ook terecht voor andere en overige (stofferings)werkzaamheden. Hierbij kunt u denken aan de reparatie van vloeren, het onderhouden van vloeren, het slopen van vloeren, het verzorgen van gordijnen, paneelgordijnen en jaloezieen enzovoorts. Voor meer informatie of voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte kunt u te allen tijde via het contactformulier of via onze contactgegevens contact met ons opnemen.